Nieuwjaarsreceptie 2024

donderdag 1 februari 2024 om 19u30 in JH De Cramme - 

Beste zelfstandige ondernemer uit Stekene, Kemzeke of Klein-Sinaai

Hebt u al ingeschreven voor de nieuwjaarsreceptie van UNIZO Stekene-Kemzeke op donderdag 1 februari 2024 om 19u30 in JH DE Cramme? Zo ja, dan spreken we elkaar die avond. Het belooft een gezellige avond te worden vol ontmoetingen en boeiende gesprekken.

Tijdens de receptie zal Pieter De Witte spreken. Pieter is naast schepen voor o.a. economie ook ondernemer. Pieter zal kort toelichten welk traject hij heeft afgelegd met de online verfwinkel Tintrio. Hij staat graag even stil bij de rol van e-commerce, de uitdagingen in online retail en de redenen om hun naam te veranderen van deverfwebshop naar Tintrio.

Naast deze interessante spreker is er ook gelegenheid tot netwerken waarbij ook de honger en de dorst gestild  worden en dat tot 22u00. Daarna blijft de bar nog wel even open, doch betalend.

Voor zij die nog niet ingeschreven hebben: de kostprijs van het event bedraagt 10 euro. Schrijf u snel in via volgende website https://www.unizo.be/netwerken/activiteiten/nieuwjaarsreceptie_01-02-2024-1Spreek zeker ook uw vrienden ondernemers aan om mee te komen. Het event is voor alle ondernemers, ook voor niet UNIZO-leden.

We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van UNIZO Stekene-Kemzeke

PS: Inschrijven is verplicht en kan nog tot en met dinsdag 30 januari.